divendres, 21 de novembre del 2014

Presentació de luxe del Bestiari




Dimarts, el Bestiari va fer una nova parada en aquest "tour" que l'ha portat ja per un munt de llocs! I aquest cop, a més, vam comptar amb un presentador de luxe. Ni més ni menys que Miquel Desclot. El poeta i escriptor va fer un interessant viatge per la vida i l'obra de Joana Raspall, al fil dels diferents apartats de l'exposició que ell mateix va comissariar: "Joana Raspall, una escriptora centenària". Tot un compendi d'erudició i sensibilitat per a valorar una poeta tan especial com la Joana.
L'acte va comptar també amb la presència de la il·lustradora del Bestiolari, Anna Clariana que va explicar com es va plantejar aquest encàrrec, desvel·lant alguns detalls del procés de creació. A la taula s'hi trobaven també, el curador de l'antologia, en Josep M Aloy i l'Eulàlia Pagès, responsable de l'editorial. Al final, el mestre August Garcia va llegir al públic assistent uns quants poemes a tall de mostra de la diversitat poètica d'aquest recull.
Un acte més per afegir a la lista. Avui es presentava a la Llibreria La Tralla de Vic. Us n'informarem tan bon punt tinguem alguna imatge.